Beterschapskaarten

Ziek zijn is nooit leuk, voor niemand niet. Er zijn verschillende soorten ziektes, de een ernstiger dan de ander, maar een beterschapskaartje wordt altijd gewaardeerd, ongeacht de ziekte. Voor het versturen van een beterschapskaart heb je niet altijd evenveel tijd, daarom is het extra handig dat kaarten nu ook via het internet verstuurd kunnen worden (extra snel!). Je kunt kiezen uit een van de standaard beterschapskaarten online maar als je het leuk vindt kun je ook zelf een kaartje maken. Sommige aanbieders hebben leuke voorbeeldteksten die je op een kaartje kunt zetten. Het is namelijk niet altijd even makkelijk om iemand een hart onder de riem te steken. Op Greetz.nl kun je je kaartje verder personaliseren door er een bepaald thema aan te geven (bijvoorbeeld iets waar de ander van houdt).

Beterschapskaart versturen

Het is ook mogelijk om een beterschapskaart als ecard te versturen. Dit heeft vaak echter niet hetzelfde effect als een papieren kaart. De kaarten die je via onze sites besteld worden allemaal verstuurd als 'echte', papieren kaart (tenzij je expliciet aangeeft een ecard te willen). Voor de zieke helpt het om papieren beterschapskaarten te ontvangen. Hij of zij ziet de kaarten staan en ziet dat er aan hem of haar gedacht wordt. Dit zal de zieke helpen om op te knappen.

Wanneer een beterschapskaartje?

Er zijn natuurlijk verschillende ziekten waarbij je beterschapskaarten kunt versturen. Dit kan zijn bij een griep of verkoudheid, maar ook iemand die zojuist te horen heeft gekregen ernstig ziek te zijn. Aan de andere kant kun je ook een beterschapskaartje versturen naar iemand die bijvoorbeeld in het gips zit (na een ongeluk) of naar iemand die geopereerd is.

Mogelijkheden genoeg, en altijd een goede reden voor een beterschapskaart!