Carddreams.nl

Carddreams is een onderdeel van CardXL.nl. Op Cardxl kun je kiezen uit de vele beschikbare kaartjes voor geboorte, huwelijk, uitnodigingen en kerst, en op Carddreams.nl kun je zelf online kaarten maken en/of aanpassen.

Online kaart maken bij Carddreams

In 3 simpele stappen kun je op Carddreams.nl je eigen kaart ontwerpen. Je kunt online een kaart maken voor je huwelijk, de geboorte van je kind en de uitnodiging voor een feestje. Met keuze uit bijna 500 geboortekaartjes, 250 trouwkaarten en meer dan 50 uitnodigingskaarten kun je met jouw eigen wensen online de kaart maken die jij wilt versturen.

Online je kaart maken in 3 stappen:

  1. Kies je kaart binnen de categorie en een thema
  2. Bewerk de kaart met tekst, foto's/afbeeldingen en kleur
  3. Bestel je kaart in de gewenste hoeveelheid en met de gewenste papiersoort

Sta je op het punt om tientallen trouwkaarten, uitnodigingen of geboortekaartjes te bestellen, maar wil je eerst zeker weten dat de kaarten voldoen aan je wensen en zien hoe hij eruit ziet nadat hij gedrukt is? Dan kun je voor €1,49 een proefdruk bestellen bij Carddreams. Dit is inclusief envelop en verzending. Zo weet je van tevoren dat je kaartjes er precies zo uit komen te zien als jij in gedachte hebt.

Je hebt bij Carddreams.nl al een kaart voor €1,49 en je bepaalt zelf hoe groot je pakketje kaarten wordt. Betalen kan via iDeal en met creditcard.