CardXL.nl

Cardxl.nl is een aanbieder waar je geboortekaartjes online kiest en trouwkaarten kunt bestellen. Daarnaast kun je bij Card XL ook terecht voor allerlei soorten uitnodigingen en kerstkaarten. Ze hebben zelfs een speciale website voor fruitmanden online te versturen. Bestel de fruitmandjes van fruitmandjes.nl. Voor een wenskaart moet je hier dus niet zijn, maar wel als je een leuke, persoonlijke uitnodiging voor je huwelijk wilt versturen of je een kleine gekregen hebt en je iedereen hiervan op de hoogte wilt brengen met een mooi geboortekaartje.

Geboorte- en trouwkaarten bestellen

CardXL biedt niet voor veel gelegenheden kaartjes, maar heeft voor de gelegenheden zoals huwelijken, geboortes en feestjes (uitnodigingen) wel een ontzettend breed aanbod. Hiernaast biedt het ook huwelijk- en geboorteslingers, huwelijk- en geboorteraamborden, en sluitzegels. Naast trouwkaarten bestellen kun je bij CardXL ook allerlei andere soorten kaartjes voor een bruiloft bestellen. Voorbeelden zijn tafelkaartjes, menukaartjes en bedankkaartjes. Ook de keuze voor geboortekaartjes is online op Cardxl.nl erg divers en kun je ook voor babyborrelkaartjes terecht bij deze aanbieder. De geboortekaartjes kun je online overigens al voor de geboorte van je kind al 'klaarzetten'. Na de geboorte hoef je dan enkel nog maar de geboortegegevens door te geven en kunnen je kaartjes al verstuurd worden!

Kaartjes zoeken en bestellen

Op Cardxl.nl ga je het eenvoudigste op zoek naar de juiste kaart door het linkerkeuzemenu te gebruiken. Als je dit doet kun je nog verschillende dingen aan je zoekopdracht aanpassen, bijvoorbeeld de kleur en de stijl.

Bestellen bij Card XL gaat in 4 stappen:

  1. Kies een kaart
  2. Kies of je een kaart met of zonder tekst wilt
  3. Betaal
  4. Rond je bestelling af