Greetz.nl

Greetz.nl is waarschijnlijk een van de meest bekende leveranciers van kaarten. Het bedrijf is in 2004 begonnen met het maken van kaarten en inmiddels is het de marktleider op het gebied van wenskaarten. Sinds 2009 levert Greetz echter meer dan alleen kaarten: ook ballonnen, bloemen en andere cadeautjes behoren tot het assortiment.

Greetz kaarten

Het aanbod Greetz kaarten is groot. Voor iedere gelegenheid is er wel een geschikte kaart te vinden. Zoek je een verjaardagskaart, een geboortekaart, een beterschapskaart of een condoleance kaart? Al deze kaarten vind je op Greetz.nl, samen met nog talloze andere kaartmomenten. In de website, die erg gebruikersvriendelijk is, kun je ook filteren op de ontvanger. Je kunt aangeven wie de kaart gaat krijgen, bijvoorbeeld je oma. Dit is ideaal, want zo worden direct alle ongepaste kaarten eruit gefilterd.

Uniek aan kaarten van Greetz

Het bijzondere aan het assortiment van Greetz is dat de aanbieder verschillende soorten kaarten heeft. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fotokaart, waar je dan een foto van jezelf of van iemand anders, of van jullie samen op kunt laten afdrukken. Andere soorten kaarten zijn:

  • de magic kaart: met magic kaarten verander je de tekst op de voorkant van de kaart.
  • de collectiekaart: kaarten die horen bij een bepaalde collectie zoals Dikkie Dik, Sesamstraat, Van Gogh, Pink Ribbon en Doodles
  • de soundz kaart: kaarten met geluid dat je zelf kunt kiezen
  • kaartensets: thema's waarvan je een heel set kunt bestellen (bijv. 10 stuks).

Wil je ook een Greetz kaart (maken), een Greetz ecard opsturen of gewoon het assortiment bekijken ter inspiratie? Ga dan nu naar Greetz.nl en kies je kaart!