Kaartopmaat.nl

Op Kaartopmaat.nl kun je je eigen kaarten op maat maken. Er is keuze uit een groot aanbod aan kaarten: wenskaarten zoals verjaardagskaarten of beterschapskaarten, maar ook uitnodigingen voor feestjes of bruiloften, geboortekaartjes, bedankkaartjes en ga zo maar door.

Online kaart maken – gratis

Op Kaartopmaat.nl kun je online kaarten maken. Gratis zijn de ontwerpen, voorbeeldkaarten en kaarten zelf ontwerpen met de functies die Kaartopmaat online aanbiedt. Je verstuurt geen e-card, maar je kunt online echte kaarten versturen, voor diverse gelegenheden. Uiteindelijk betaal je alleen voor de kaarten en het bezorgen. Het zelf online samenstellen is dus gratis. Wil je toch eerst het kaartje zien en in de hand houden voor je tientallen of zelfs honderden mensen je uitnodiging voor de bruiloft of een personeelsfeest verstuurt? Dan kun je bij Kaartopmaat gewoon een proefdruk aanvragen. Die krijg je voor €0,99 thuisgestuurd (kaart + bezorgkosten). Zo kun je nog dingen aanpassen en weet je zeker hoe de kaart eruit komt te zien als je genodigden hem thuis ontvangen.

Online kaart versturen: hoe het werkt

Het is bij Kaartopmaat.nl heel simpel om online echte kaarten te versturen. Volg de 4 stappen:

  1. Kies een voorbeeldkaart uit een categorie en kies het gewenste formaat
  2. Pas alle ontwerpmogelijkheden aan jouw wensen aan (uitgebreide info hierover vind je op de site, maar het spreekt grotendeels voor zich hoe het werkt)
  3. Bestel eventueel een proefdruk
  4. Betaal en verzend

Online kaarten maken is gratis bij Kaartopmaat.nl. Je hebt voor de kaarten standaard de mogelijkheid om de teksten aan de binnenkant aan te passen. Vaak kun je een foto of illustratie toevoegen in de kaart of voorop de kaart. Bij de geboortekaartjes en trouwkaarten heb je meer opties: je kunt losse elementen samenstellen tot je jouw beoogde kaart hebt gecreëerd.

Create2Send

Kaartopmaat.nl is van Create2Send. Een bedrijf dat zich sinds 1006 ophoudt in de wenskaartenmarkt. Het bedrijf werkt samen met bekende namen zoals Sanoma Media en Boomerang. De winkel en het kantoor bevinden zich in Amsterdam aan het Muntplein. Een aantal jaar kun je via Create2Send ook online echte kaarten versturen