Kaartwereld.nl

KaartWereld is van Postnl. Zo verstuur je in een vertrouwde website online je kaartje en weet je zeker dat hij bezorgd wordt!

Kaartwereld aanbod

Op KaartWereld.nl vind je werkelijk alle soorten kaarten: wenskaarten, vaderdagskaarten, paaskaarten, uitnodigingen, condoleance kaarten, groetjeskaarten, verhuiskaarten en ga zo maar door. Kaartwereld.nl biedt wel meer dan 30 verschillende categorieën. Je hoeft niet uren te zoeken in de kaartenrekken van winkels, maar hebt alles online, overzichtelijk in de passende categorieën staan. Wil je liever een persoonlijke en originele kaart sturen? Knutsel dan heel eenvoudig online een kaart in elkaar met een foto of meerdere foto's. Niet veel tijd of minder creatief? Er staan ook sjablonen op die je kunt gebruiken voor je foto's in te uploaden. Naast de wenskaarten en fotokaarten kun je bij Kaartwereld.nl ook terecht voor uitnodigingskaarten. Ook weer voor diverse gelegenheden. En als je verhuist, kun je heel snel en eenvoudig leuke verhuiskaarten versturen. Dat geldt ook voor geboortekaartjes.

Soorten kaarten

KaartWereld van Postnl heeft verschillende soorten kaarten: enkele kaarten en dubbele kaarten. Uiteraard zijn de kaarten ook in diverse maten verkrijgbaar en kun je ook kiezen voor een extra grote kaart van 33x23,3 cm! De kaarten kun je naar je eigen voorkeur aanpassen, en naast een tekst aan de binnenkant van de kaart kun je ook de tekst vóórop de kaart bepalen. Naast tekst is het leuke van online een kaart versturen met KaartWereld van Postnl dat je de kaart ook nog eens kunt versieren met allerlei decoraties zoals afbeeldingen en leuke kaders. Dat maakt de postnl kaarten extra leuk en origineel.

Setjes en cadeautjes

Postnl kaarten versturen kan al vanaf €1,95. Setjes kaarten bestellen kan bij Kaartwereld ook. En Postnl biedt op zijn KaartWereld ook de optie om een cadeautje met de kaart mee te sturen. Leuk voor bijvoorbeeld een zieke, een jarige die ver weg woont of als verrassing op Valentijnsdag.