Online kaarten

Webtijgertje biedt je genoeg tips om online kaarten te maken en vervolgens een kaart online te versturen.

Kaarten zijn in genoeg winkels verkrijgbaar, maar wat is het af en toe lastig om een geschikte kaart te vinden voor degene die jij op dat moment een kaart wilt sturen. Al die rekjes van verschillende merken en als je dan de juiste categorie hebt gevonden, staan er maar enkele kaarten en heb je niet altijd gelijk het idee 'dit is hem'. Een kaart is heel persoonlijk en moet bij de gelegenheid, situatie en persoon passen. Dat geldt voor de afbeelding maar ook voor de tekst op en in de kaart. Een standaard kaart zonder voorgeschreven tekst kun je zelf invullen, maar vaak zijn die ook maar saai.

Wenskaarten online

Wenskaarten kun je ook online uitzoeken en zijn heel divers. Je hoeft niet in elk rekje te kijken, maar klikt gemakkelijk op de categorie die verwoordt wat voor kaart jij zoekt en je krijgt alle passende wenskaarten te zien. Binnen de categorie, bijvoorbeeld verjaardagskaarten, kun je vaak nog een extra kenmerk/subcategorie kiezen. Zo wordt je aanbod wenskaarten online snel en eenvoudig voor jou gefilterd. Dat bespaart je een hoop zoekwerk! Online kun je ook terecht voor verhuiskaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en andere specifieke kaartjes.

Online kaart maken

De oplossing is natuurlijk om online een kaart te maken. Je hoeft hier niet creatief voor te zijn; iedereen kan het! Met de sjablonen en gewoon kant-en-klare kaarten kan iedereen online kaarten maken. De mogelijkheden online zijn erg divers: je kunt naast de tekst ín de kaart vaak ook de tekst óp de kaart bepalen. Je kunt eigen foto's uploaden en kaders en/of decoraties toevoegen.

Kaart online versturen

Een kaart online versturen is eenvoudig en snel, afhankelijk van de creativiteit die je zelf in de kaart kwijt wilt. Vaak is een kaart online versturen binnen 4 stappen gedaan. Kiezen → bewerken → adresgegevens → versturen. Kijk bijvoorbeeld bij deze aanbieders:

Artikelen

Webprint.nl

Een relatief nieuwe aanbieder van online kaarten is Webprint.nl. Oorspronkelijk is Webprint een online fotoservice waarbij je zelf bijna álles met je foto's kunt doen. Je hoeft hiervoor enkel een programmaatje te downloaden waarmee je zelf een fotoalbum kunt maken, een fotoagenda of andere coole fotoproducten. Daarbij komt dus nog dat

Lees meer...

Greetz.nl

Greetz.nl is waarschijnlijk een van de meest bekende leveranciers van kaarten. Het bedrijf is in 2004 begonnen met het maken van kaarten en inmiddels is het de marktleider op het gebied van wenskaarten. Sinds 2009 levert Greetz echter meer dan alleen kaarten: ook ballonnen, bloemen en andere cadeautjes behoren tot het assortiment.

Gre

Lees meer...

Smileycards

Smileycards brengen een glimlach op iemands gezicht. Iemand die ziek thuis zit of voor een operatie in het ziekenhuis ligt. Iemand die helemaal niet blij is met z'n situatie, maar daar niets aan kan veranderen. Stuur zo iemand één van de zogenoemde smileycards om hem of haar een opkikkertje te geven. Vooral mensen die langdurig

Lees meer...

CardXL.nl

Cardxl.nl is een aanbieder waar je geboortekaartjes online kiest en trouwkaarten kunt bestellen. Daarnaast kun je bij Card XL ook terecht voor allerlei soorten uitnodigingen en kerstkaarten. Ze hebben zelfs een speciale website voor fruitmanden online te versturen. Bestel de fruitmandjes van f

Lees meer...

Carddreams.nl

Carddreams is een onderdeel van CardXL.nl. Op Cardxl kun je kiezen uit de vele beschikbare kaartjes voor geboorte, huwelijk, uitnodigingen en kerst, en op Carddreams.nl kun je zelf online kaarten maken en/of aanpassen.

Online kaart maken bij Carddreams

In 3 simpele stappen kun je op Carddreams.nl je eigen kaart ontwerpen. J

Lees meer...

Goededoelenkaartje.nl

Op Goededoelenkaartje.nl stuur je een kaartje en steun je hiermee gelijk het goede doel. De goede doelen die Goededoelenkaartje steunt zijn: WarChild, Amnesty International, Oranje Fonds, Het Nederlandse Rode Kruis, WWF (Wereld Natuur Fonds), Artsen Zonder Grenzen, SOS Kinderdorpen, Nationale Vereniging De Zonnebloem, Natuurmonumenten, Hartstich

Lees meer...

Kaartwereld.nl

KaartWereld is van Postnl. Zo verstuur je in een vertrouwde website online je kaartje en weet je zeker dat hij bezorgd wordt!

Kaartwereld aanbod

Op KaartWereld.nl vind je werkelijk alle soorten kaarten: wenskaarten, vaderdagskaarten, paaskaarten, uitnodigingen, condoleance kaarten, groetjeskaarten, verhuiskaarten en ga zo m

Lees meer...

Kaartopmaat.nl

Op Kaartopmaat.nl kun je je eigen kaarten op maat maken. Er is keuze uit een groot aanbod aan kaarten: wenskaarten zoals verjaardagskaarten of beterschapskaarten, maar ook uitnodigingen voor feestjes of bruiloften, geboortekaartjes, bedankkaartjes en ga zo maar door.

Online kaart maken – gratis

Op Kaartopmaat.nl kun j

Lees meer...