Smileycards

Smileycards brengen een glimlach op iemands gezicht. Iemand die ziek thuis zit of voor een operatie in het ziekenhuis ligt. Iemand die helemaal niet blij is met z'n situatie, maar daar niets aan kan veranderen. Stuur zo iemand één van de zogenoemde smileycards om hem of haar een opkikkertje te geven. Vooral mensen die langdurig ziek zijn of oud zijn en alleen wonen, worden vaak vergeten. Met een kaartje laat je diegene toch weten dat je aan hem/haar denkt. Hij/zij hoeft niet te vereenzamen en is niet vergeten. Familie, vrienden, kennissen, collega's: van iedereen is een kaartje leuk om te krijgen. Wenskaarten online zijn zo gemaakt en verzonden!

Wenskaarten online

Een kaartje sturen hoeft niet moeilijk te zijn, veel tijd te kosten. Je hoeft er tegenwoordig niet voor naar buiten en de stad te doorzoeken, op zoek naar dat ene kaartje die bij degene past waarnaar je hem wilt sturen. Smileycards versturen kan heel eenvoudig met de wenskaarten die online staan. Met een paar klikken heb je wenskaarten online binnen no-time aangepast aan jouw persoonlijke wensen. Zo is het kaartje toch persoonlijk en vaak zelfs nóg persoonlijker! De ontvanger ziet dat je moeite hebt gedaan om er iets leuks van te maken. Je hebt online geknutseld. Dit is dan wel heel eenvoudig, maar dat is aan de kaarten niet te zien. Ze zien er juist speciaal uit doordat ze zo specifiek aangepast kunnen worden.

Smileycards tips

Op zoek naar smileycards?Op Webtijgertje.nl vind je veel tips voor aanbieders waarbij je wenskaarten online kunt versturen en/of ontwerpen.