Verjaardagskaarten

Een leuke, simpele en goedkope manier om iemand te feliciteren met zijn of haar verjaardag is door het versturen van een verjaardagskaart. Er is ontzettend veel keus en er zijn veel verschillende thema's voor verjaardagskaarten. Daarnaast kun je een verjaardagskaart zelf maken of personaliseren. Je kunt er bijvoorbeeld een foto van de jarige job inzetten of een persoonlijke tekst erbij schrijven. Dat zal de jarige zeker waarderen!

Originele verjaardagskaarten

Je kunt kiezen uit verjaardagskaarten die tot het standaard assortiment behoren. Deze zijn handig wanneer je weinig tijd hebt of veel kaarten moet versturen. Wil je er echter wat meer moeite insteken, dan kun je ook kiezen voor een originele verjaardagskaart en kies je bijvoorbeeld voor een afwijkende formaat kaart (extra groot/klein) of stuur je met de verjaardagskaart een cadeautje mee zoals chocolade of ballonnen.

Online verjaardagskaart versturen

Het versturen van verjaardagskaarten is online extra makkelijk. Je hoeft namelijk niet meer naar de winkel en kunt je kaart evengoed extra speciaal maken (personaliseren). Online kun je je kaart samenstellen en versturen. Je hoeft er de deur dus niet meer voor uit en de ontvanger ontvangt het kaartje op precies de goede datum!

Wil je ook een verjaardagskaart maken en versturen? Bekijk dan de aanbieders op Webtijgertje.nl en maak de leukste verjaardagskaart ooit!