Webprint.nl

Een relatief nieuwe aanbieder van online kaarten is Webprint.nl. Oorspronkelijk is Webprint een online fotoservice waarbij je zelf bijna álles met je foto's kunt doen. Je hoeft hiervoor enkel een programmaatje te downloaden waarmee je zelf een fotoalbum kunt maken, een fotoagenda of andere coole fotoproducten. Daarbij komt dus nog dat Webprint.nl tegenwoordig ook kaarten maakt.

Webprint kaarten

Webprint heeft naast de 'standaard' categorieën een aantal bijzonder leuke kaartencollecties. Natuurlijk vind je op de website moederdagkaarten, huwelijkskaarten, geboortekaarten en kerstkaarten, maar Webprint.nl heeft ook een aantal speciale categorieën die je niet bij iedere aanbieder tegenkomt. Enkele bijzondere categorieën Webprint kaarten zijn:

Oranje kaarten: deze kun je versturen tijdens het EK of WK, bijvoorbeeld om vrienden uit te nodigen samen voetbal te kijken of om het Nederlands Elftal succes te wensen bij de toernooien.

Vakantiekaarten: van vroeger uit zijn we gewend om onze vakantiekaarten ook op vakantie te kopen. Dit hoeft niet meer, want je kunt ze namelijk ook via Webprint.nl bestellen! Veel leuker!

Foto's op kaart via Webprint.nl

Als je een kaart met een foto wilt, dan moet je absoluut bij Webprint zijn. Het maken van fotoalbums is waar het bedrijf bekend om is, en de kwaliteit wordt op Trustpilot zeer hoog beoordeeld. Je laat je foto's dan afdrukken bij een professionele drukkerij, in plaats van thuis uit de printer. Dit zorgt natuurlijk voor een heel ander (en beter!) effect!

Ga naar Webprint.nl en bestel je kaarten en/of foto's >>