Geboortekaarten

De geboorte van een kind is voor alle betrokkenen een gebeurtenis om nooit meer te vergeten. Omdat iedereen graag op de hoogte wil zijn van de geboorte van je kindje sturen de meeste mensen een geboortekaartje. Jij hebt net een kindje gekregen en het is te veel werk om iedereen persoonlijk te benaderen. Een geboortekaartje is bovendien een leuk aandenken. Het introduceren van jouw kindje op de wereld moet natuurlijk wel op een onvergetelijke manier gebeuren. Daarom heeft Webtijgertje alleen maar leuke manieren om aan de wereld te vertellen dat jullie zoon of dochter is geboren.

Veel mogelijke geboortekaarten

Een geboortekaartje kun je tegenwoordig vaak zelf ontwerpen/bewerken. Het ontwerp is helemaal zelf te maken of je kan een ontwerp kiezen die van tevoren al door iemand is gemaakt. Daarnaast kun je het formaat van je kaart zelf kiezen. Naast de grootte zijn ook de kleuren helemaal zelf te kiezen. Uiteraard mag een foto van je pasgeboren kindje niet ontbreken! Ook zijn er opties voor als er een tweeling is. Als je kindje eenmaal geboren is, is het versturen van de geboortekaarten binnen één muisklik gedaan. Je kunt namelijk alles van te voren al klaarzetten of bestellen.

Digitale geboortekaarten

Het is ook mogelijk om een digitale kaart te versturen. Deze kan helemaal zelf gemaakt worden en kan ook meerdere foto's bevatten van de baby zodat iedereen meteen kan zien hoe je kindje er uitziet van meerdere kanten. Maar niks verslaat een echt papieren kaartje die je kan bewaren voor later om herinneringen weer te herleven. Dus waar wacht je nog op? Laat gelijk heel de wereld zien dat je kindje geboren is en maak direct een mooie kaart.