Kaart met foto

Het maken van fotokaarten is tegenwoordig steeds populairder. Waar dit eerder een tijdrovend proces was, is het maken van een kaart met foto hedendaags niet meer dan een paar klikken werk. Daarnaast is het gewoon ook heel leuk om te doen. Een kaart met een foto is toch net wat anders dan een gewoon kaartje. Je creëert er een persoonlijke en unieke (wens)kaart mee.

Een kaart met foto is geschikt voor de meeste gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan Valentijnsdag, Moederdag of als geboortekaartje. De enige uitzondering is waarschijnlijk de condoleancekaart, waar een foto van jezelf minder geschikt voor is.

Kaart met foto maken

Er zijn veel verschillende websites waarop je een kaart met foto kunt maken. Dit werkt heel gemakkelijk en is bijna overal hetzelfde. Je kiest eerst de kaart en eventuele andere zaken die je aan de kaart kunt aanpassen. Als je een foto hebt uitgekozen dan zet je deze inde kaart via een simpele foto-upload functie in de website. Je kunt daarna nog een tekst toevoegen of andere persoonlijke instellingen aanpassen. In de meeste gevallen hoef je geen software te downloaden of te installeren maar kun je gewoon online je kaart maken.

Foto van je mobiel op kaart zetten?

Bij veel aanbieders of apps is het ook mogelijk om foto's die je met je mobiele telefoon hebt gemaakt op een kaart te zetten. Je kunt ze bijvoorbeeld via een app in een kaart zetten, of op de computer opslaan en dan gebruiken in de website. De camera's van mobiele telefoons zijn tegenwoordig zo goed, dat de kwaliteit van de foto's prima is. Daarom kun je deze foto's nu ook gebruiken.